Учасниця Школи наукового лідерства курсантка 1 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Поліна Суслова взяла участь у міжнародному молодіжному обміні в рамках програми Erasmus+ для учасників з України, Молдови, Румунії та Іспанії на тему «Empowering Youth Participation through Volunteering».

Захід проходив у місті Пустомити Львівської області. Метою проєкту стало сприяння активній громадянській позиції молодих людей через забезпечення більш глибокої та змістовної участі у громадському житті та волонтерстві. Учасники програми відвідували сесії, присвячені основним особистісним якостям волонтера, проблемам, з якими стикаються волонтери у різних країнах світу, а також інноваційним ідеям, рішенням та соціальним проєктам, які можна успішно впроваджувати у повсякденну волонтерську діяльність.

Після завершення програми курсантка отримала сертифікат європейського зразка Youthpass. Поліна Суслова буде втілювати отримані знання під час волонтерської роботи в притулку для тварин, пошуку безвісно зниклих людей, допомоги ветеранам МВС України, проведення екологічних акцій та участі у патрулях доброчесності Центру соціальних проєктів Школи наукового лідерства факультету № 1 ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС