Представники Дебатного клубу Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у дебатному турнірі для новачків «Inception». Захід проходив на базі Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Турнір складався з двох відбіркових раундів, півфіналу та фіналу, під час яких кожна команда мала можливість продемонструвати свої фахові знання та ораторські вміння з різних тем, таких як: патріотизм, реколонізація, впровадження презумпції винуватості для правопорушень сексуального характеру.

Під час інтелектуальної гри курсанти і студенти Дебатного клубу ХНУВС підвищили навички аналітики та критичного мислення, продемонстрували вміння висловлювати власну позицію, набули досвіду участі у дискусії за допомогою аналізу і обговоренню актуальних юридичних питань.

За результатами виступів учасниця Дебатного клубу ХНУВС Владислава Балера отримала особисту відзнаку топ-спікера турніру. До критеріїв оцінювання відносилися: логічність, змістовність, ораторські здібності, вміння наводити аргументи та контраргументи.

ВЗГ ХНУВС