Заступником декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 майором поліції Юрієм Онищенком було організовано зустріч курсантів 1 курсу факультету № 4, які навчаються за спеціальністю 125 «Кібербезпека», з працівниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Мета заходу – ознайомлення зі структурою та задачами Департаменту кіберполіції Національної поліції України у рамках введення у спеціальність. З курсантами поспілкувалися начальник 4-го управління (оперативно-аналітичного забезпечення та аналізу відкритих джерел) Департаменту кіберполіції Національної поліції України капітан поліції Євгеній Панченко, головний інспектор 2-го відділу (аналізу відкритих джерел та інноваційного розвитку) 4-го управління (оперативно-аналітичного забезпечення та аналізу відкритих джерел) Департаменту кіберполіції Національної поліції України капітан поліції Лілія Сушко.

Під час зустрічі поліцейські особливу увагу приділили питанням забезпечення кібербезпеки, протидії злочинам з платіжними інструментами, реагування підрозділів Національної поліції України на протиправні події у мережі Інтернет та необхідності отримання курсантами знань і навичок поліцейської діяльності у кіберсфері.

ВЗГ ХНУВС