Відбулося чергове засідання наукового гуртка кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6, яке відкрив керівник гуртка доцент кафедри Володимир Тулупов.

Студенти разом із керівником обговорили напрями для науково-дослідницьких пошуків та матеріали доповідей до круглого столу «Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів», що відбудеться 14 грудня 2021 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ у дистанційному режимі.

Керівник наукового гуртка також ознайомив здобувачів освіти з науковими конкурсами, конференціями та платформами дистанційного навчання.

Присутній на засіданні гуртка завідувач кафедри кібербезпеки та DATA- технологій факультету № 6 Юрій Гнусов звернув увагу учасників на дотримання принципів академічної доброчесності під час підготовки наукових матеріалів з точки зору підвищення якості оригінальних текстів за допомогою сервісу Unicheck та проінформував здобувачів щодо проходження ними дистанційного курсу з основ інформаційних технологій компанії Cisco.

ВЗГ ХНУВС