Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковник поліції Ірина Казанчук взяла участь у циклі навчальних вебінарів з наукометрії «Міжнародний досвід в публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science», що були організовані науково-навчальним центром компанії «Наукові публікації – Publ. Science» за підтримки Міністерства освіти і науки України. Мета вебінарів – дізнатися про головні аспекти функціонування міжнародних наукометричних баз даних Scopus та Web of Science, розкрити головні аспекті публікаційної діяльності вченого в міжнародних наукометричних базах даних, з якими стикаються українські науковці в процесі написання статей для зарубіжних журналів.

Спікером вебінарів стала головний спеціаліст науково-навчального центру компанії «Наукові публікації – Publ. Science» Єлизавета Батаєва. Під час навчального курсу було розглянуто такі теми: «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Як наукові публікації впливають на діяльність вчених?»; «Наукометрична база даних Scopus. Сервіси, наукометричні показники та тонкощі роботи»; «Наукометрична база даних Web of Science. Сервіси, наукометричні показники та тонкощі роботи»; «Міжнародна кооперація. Платформи для підвищення наукометричних показників вчених».

За результатами участі у навчальному курсі Ірина Казанчук отримала сертифікат міжнародного зразка. Набуті під час навчання знання та навички сприятимуть підвищенню професійного рівня та будуть застосовані у науково-дослідній діяльності.

ВЗГ ХНУВС