Заступниця голови Дебатного клубу Харківського національного університету внутрішніх справ Аміна Головня разом із членами Дебатного клубу Іваном Котляровим, Іллею Бакуліним і Микитою Талан взяли участь у Дебатному турнірі в Оксфордському форматі «Oxford Debate USF». Захід проводився у Харківському національному університету імені В.Н. Каразіна в рамках проєкту «Українські студенти за свободу».

Одне з основних завдань турніру «Oxford Debate USF» було спрямоване на оволодіння навичками переконливої аргументації та набуття досвіду участі в дискусії. Під час інтелектуальної гри курсанти і студенти Дебатного клубу ХНУВС підвищили навички аналітики та критичного мислення, продемонстрували вміння висловлювати власну позицію, набули досвіду участі у дискусії за допомогою аналізу і обговоренню актуальних юридичних питань. Отримані знання та досвід дебатири використають під час участі в Дебатному турнірі «Кубок Ректора ХНУВС 2022».

Навчання мистецтву проведення дебатів розвиває навички критичного мислення та формує активну громадянську позицію. У багатьох країнах світу дебатна освіта вже тривалий час є невід’ємною складовою навчального процесу саме через те, що дебати формують компетентності, необхідні для комфортного життя в сучасному світі.

ВЗГ ХНУВС