Школою наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ проведено онлайн-зустріч на платформі Google Meet на тему "Наука, творчість, активізм в умовах війни». У своєму вступному слові голова Школи наукового лідерства Віталій Найда закликав курсантів постійно розвиватися, читати художню, наукову, навчальну літературу, вивчати іноземні мови та займатися творчістю, незважаючи на непростий для нашої країни час. Наразі Школою наукового лідерства університету відновлено роботу над збірником есе "Вакцинація свідомості" у рамках міжнародного проєкту GMF.

Заступник декана факультету № 1 з навчально-методичної роботи Владислав Невядовський у своїй мотиваційній промові зазначив, що в університеті продовжується навчально-виховний процес, підтримується наукова діяльність курсантів. Нещодавно було проведено спільне засідання наукового гуртка Харківського національного університету внутрішніх справ та Львівського державного університету внутрішніх справ за участі проректорки ЛьДУВС докторки юридичних наук, професорки Ольги Балинської.

Учасниця Школи наукового лідерства курсантка 2-го курсу факультету № 1 Владислава Балера у своєму виступі розповіла про власний досвід ініціювання волонтерського проєкту із надання психологічної підтримки дітям і допомоги в самостійному вивченні навчальних предметів шляхом розроблення інтерактивних вправ в умовах війни. 

Такі онлайн-зустрічі Школа наукового лідерства університету планує проводити на регулярній основі з метою єднання курсантів університету навколо волонтерства, науки і творчості та їх мотивування до постійного саморозвитку в умовах воєнного стану.

ВЗГ ХНУВС