Відбулося спільне засідання кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 та кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ в режимі онлайн з використанням програмного забезпечення для проведення відеоконференцій Zoom.

На спільному засіданні було розглянуто питання впровадження дистанційної форми проведення занять з дисциплін кримінально-правового циклу в умовах воєнного стану, а також визначено ключові аспекти взаємодії у форматі викладач-курсант (студент).

Завідувачами кафедр – Олексієм Литвиновим та Вадимом Харченком – основну увагу було приділено необхідності забезпечення постійної взаємодії з курсантами (студентами), виявленню проблемних питань та напрямам їх вирішення. В сучасних умовах розв’язаної військової агресії курсанти та студенти являють собою одну з найбільш уразливих ланок соціуму. Вони піддаються впливу з боку маніпуляторів і пропагандистів, через відсутність життєвого досвіду часто не мають можливості своєчасно виявляти фейки, якими наповнено сучасний інформаційний простір.

ВЗГ ХНУВС