Голова Школи наукового лідерства ХНУВС Віталій Найда взяв участь в онлайн-зустрічі стипендіатів і стипендіаток усіх наборів Фонду Конрада Аденауера в Україні. 

У межах зустрічі з вітальною промовою виступила керівниця Харківського офісу Фонду Конрада Аденауера в Україні доктор Брігітта Трібель. Вона висловила щиру підтримку Україні, яка потерпає від російського агресора, та підкреслила готовність Фонду надати фінансову допомогу соціальним проєктам, наприклад, гуманітарного спрямування, як окремим стипендіатам, так і організаціям, в яких вони беруть участь. 

Співробітниця Фонду Юлія Забірник привітала учасників зустрічі, закликала їх не втрачати зв'язок один з одним та з Фондом, розповіла про особливості роботи Фонду в умовах бойових дій на сході України.

Учасники зустрічі стипендіати та стипендіатки мали можливість виступити та представити соціальні проєкти з гуманітарної, освітньої, правової та іншої допомоги населенню України, у розробці чи втіленні яких вони або їхні організації беруть участь. 

Віталій Найда представив соціальний проєкт Support, у рамках якого старшою учасницею Школи наукового лідерства Владиславою Балерою вже проведено у режимі онлайн 20 зустрічей та занять з української літератури, історії України, математики, англійської мови із дітьми молодшого шкільного віку, функціонує літературний клуб для дітей. Також Віталій Найда представив ініціативу Школи наукового лідерства та декана факультету № 1 доктора юридичних наук, професора, Заслуженого юриста України, полковника поліції Олександра Музичука з видання збірки творчих робіт (есе та віршів) учасників Школи та їх батьків, присвячених осмисленню життя, служби та особистісного розвитку в умовах війни. Наразі збірка активно формується і постійно поповнюється новими роботами курсантів.

Під час теплої і дружньої зустрічі стипендіати та стипендіатки розповіли про своє життя і навчання у цей непростий час і висловили підтримки тим, кому вона наразі більш за все необхідна.

ВЗГ ХНУВС