Високоповажний Олександре Марковичу!

Багатотисячний колектив Харківського національного університету внутрішніх справ, курсанти, студенти, слухачі магістратури та ад'юнктури і я особисто приєднуємося до всієї української та зарубіжної спільноти, яка сьогодні вшановує Вас з нагоди славетного ювілею – 85-річчя із Дня народження!  

Ми знаємо і поважаємо Вас як авторитетного політичного і державного діяча, справжнього патріота України, видатного ученого, письменника, журналіста, а головне – нашого наставника і натхненника. Своєю творчою енергією, безмежною відданістю справі надихаєте наслідувати Вас в усьому — багато працювати й творити добро на благо Українського народу.

Вашій далекоглядності, мудрості, умінню бачити перспективу вчаться Ваші учні – не одне покоління висококваліфікованих професіоналів, які несуть службу і захищають Україну в лавах правоохоронних органів, продовжуючи Вашу шляхетну справу. Ви володієте чудовим даром мислити масштабно, запалювати до нових звершень інших, вести за собою та відкривати перспективи. Для кожного з нас Ви є прикладом того, як потрібно любити свою землю, державу, свій народ. 

Олександре Марковичу, бажаємо Вам, Вашим рідним і близьким миру й добра, найміцнішого здоров’я, бадьорості духу та життєвої наснаги! Нехай Господь завжди оберігає Вас від усіх негараздів, додає сил і терпіння в цей непростий час.

Нехай Ваш ювілей, що співпав зі святом Великодня, стане для всіх нас символом прийдешньої Перемоги!

З повагою

ректор

генерал поліції третього рангу

Валерій СОКУРЕНКО