Якість викладання ― ключовий елемент якості освіти. У межах своєї професійної діяльності викладацький та управлінський склад навчального закладу впливають на якість освітньої програми, на процес навчання та засвоєння матеріалу здобувачами освіти, і в результаті ― на внутрішню якість освіти у закладах вищої освіти.

Заступник директора інституту післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ Світлана Фіалка та фахівець відділу підвищення кваліфікації та спеціалізації Ігор Твердохліб пройшли навчання з онлайн-курсу «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах», в якому було представлено різні погляди на підвищення якості викладання, оновлення освітніх програм, управління змінами та лідерство в університеті. 

Цей курс є результатом співпраці експертів з України та Німеччини, викладачів і співробітників ГО «Вище», Саксонського центру викладання та навчання у вищій школі (HDS) (Німеччина) і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. 

ВЗГ ХНУВС