З учнями Кіровоградщини поспілкувався доцент кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Радченко. Він провів профорієнтаційний захід у спеціалізованому загальноосвітньому навчальному закладі І-ІІІ ступенів № 7 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного профілю м. Світловодськ Кіровоградської області.

Олександр Радченко розповів учням 11-го класу про наявні можливості щодо отримання спеціалізованої вищої юридичної та іншої освіти в Харківському національному університеті внутрішніх справ за рахунок бюджетних коштів та на контрактній основі. Майбутні вступники дізналися про переваги навчання у ХНУВС, зокрема, гарантованості подальшого працевлаштування курсантів в органах і підрозділах Національної поліції України після закінчення університету. Доцент кафедри розповів молоді про можливості фізичного і духовного самовдосконалення курсантів і студентів протягом навчання, про роботу спортивних секцій та гуртків художньої самодіяльності у закладі освіти.

Окрім того, було наголошено на забезпеченні безпеки в університеті під час навчання в умовах воєнного стану.

Наприкінці зустрічі старшокласники отримали вичерпні відповіді на запитання щодо умов цьогорічного вступу та навчання у Харківському поліцейському виші.

ВЗГ ХНУВС