Завідувач кафедри цивільного права та процесу факультету № 6 Юрій Жорнокуй, доцент цієї ж кафедри кандидат юридичних наук, доцент Ольга Мороз та професор кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Валентина Жорнокуй пройшли навчання у рамках підвищення кваліфікації за програмою «Корпоративний менеджмент у публічній сфері в умовах воєнного стану: інституційна парадигма».

Програма складалася з трьох модулів: 1. «Особливості проходження державної служби державними службовцями, які виїхали за кордон після введення воєнного стану в Україні», спікер – Олександр Макаренко, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Донецького державного університету внутрішніх справ. 2. «Стратегічне управління трудовим потенціалом в органах публічної влади в умовах воєнного стану», спікер – Ольга Гапонюк, кандидат економічних наук, доцент, завідувач навчально-методичного відділу, доцент кафедри господарсько-правових дисциплін та економічної безпеки Донецького державного університету внутрішніх справ. 3. «Соціальна допомога як механізм державного регулювання системи соціального захисту населення в умовах воєнного стану», спікер – Сергій Кузьменко, доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри цивільного, трудового права та права соціального забезпечення Донецького державного університету внутрішніх справ. Програма курсів також передбачала самостійну роботу слухачів, які працювали над тезами науково-методичних доповідей. 

Як результат плідної роботи кожен учасник отримав свідоцтво про підвищення кваліфікації в обсязі 180 годин (6 кредитів ЄКТС). 

ВЗГ ХНУВС