На кафедрі кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 під керівництвом Тетяни Фоміної відбулося чергове засідання наукового гуртка. У ньому взяли участь курсанти факультетів № 1, № 2, № 4 та науково-педагогічні працівники кафедри. Засідання пройшло із дистанційним залученням учасників гуртка за допомогою платформи ZOOM.

Тема засідання – «Особливості досудового розслідування в умовах воєнного стану», що викликала зацікавленість у гуртківців та бажання представити свої наукові здобутки. До роботи гуртка долучилися суддя Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області  Ірина Шаповалова та заступник начальника слідчого відділу Кам`янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області капітан поліції Ілля Сіньков, які окреслили практичні аспекти особливостей досудового розслідування та відповіли на запитання молодих науковців.

Під час зустрічі курсанти виступили із доповідями та обмінялися думками з приводу актуальних питань. Особливу зацікавленість серед молодих науковців викликали питання особливостей проведення слідчих (розшукових) дій в умовах воєнного стану та фіксації воєнних злочинів. 

ВЗГ ХНУВС