З метою підвищення якості практичної підготовки здобувачів вищої освіти професор кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6 ХНУВС Олександр Можаєв разом із судовим експертом сектору комп'ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень ННЦ "Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса" (м. Харків) Тетяною Биковою провели дистанційне бінарне заняття з дисципліни «Цифрова криміналістика» на тему «Мережне дослідження, аналіз журналів аудиту і дослідження трафіку мережі».

Під час заняття студенти ознайомилися з криміналістичним дослідженням телекомунікаційних мереж, методами та формами, які при цьому використовувалися. Тетяна Бикова розповіла про роботу судових експертів, вимоги та умови для проведення експертної діяльності на високому рівні достовірності, про необхідність використання у роботі експерта як специфічних знань та навичок у технічній сфері та з юридичних питань.

Бінарне заняття сприяло розвитку вмінь та навичок у студентів, що необхідні для успішного проведення аналізу мережних пристроїв для експертної діяльності.

ВЗГ ХНУВС