Курсанти факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь в online-конференції «Кібервійна з росією: освіта в умовах нових викликів та загроз. Нове вікно можливостей для студентів».

Захід було організовано Антикризовим центром кіберзахисту бізнесу при Торгово-промисловій Палаті України та Київським коледжем зв’язку за підтримки та участі Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства оборони України, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Експерти у галузі захисту інформації акцентавували увагу на підвищенні рівня кібербезпеки за рахунок нових можливостей державного сектору кібербезпеки України та військового IT-сектору України.

Здобувачі освіти ознайомилися з державною політикою у сфері кібербезпеки, кращими практиками з кібербезпеки в провідних закладах вищої освіти України та дізналися про можливості професійного росту у ІТ-сфері та підвищення свого фахового рівня.

Учасники конференції були запрошені на освітню практику з кібербезпеки в умовах кібервійни. Навчання буде проводитися за участю органів державної влади, громадських об’єднань і бізнесу.

ВЗГ ХНУВС