Після урочистостей, присвячених складанню Присяги першокурсниками, відбулася зустріч керівництва факультету № 2 з батьками курсантів. Декан факультету кримінальної поліції кандидат юридичних наук Ігор Назаренко привітав їх з урочистою подією, подякував за належне виховання та підтримку дітей у виборі професії, ознайомив з керівним складом факультету та курсу.

Декан факультету наголосив на важливості взаємодії науково-педагогічного колективу, керівництва та офіцерів курсової ланки факультету, кураторів навчальних груп і батьків на шляху особистого та професійного становлення майбутніх правоохоронців. Він підкреслив, що велику увагу керівництво університету та факультету приділяє дотриманню безпекової складової навчання, реалізації змісту навчальних планів та освітньо-професійних програм для підготовки майбутніх поліцейських, створенню для них належних умов для навчання та побуту.

Заступник декана капітан поліції Олена Сашуріна наголосила на важливості виховного процесу для курсантів, формуванню у них професійно важливих рис характеру, залученню їх до здорового способу життя та розвитку культурно-естетичних цінностей.

Питання особливостей організації освітнього процесу курсантів за всіма спеціальностями, поєднання очної та дистанційної форм навчання обговорювалися під час спілкування заступника декана з навчально-методичної роботи Сергія Гіренка з батьками першокурсників. Він зазначив, що надзвичайно важливою є підтримка батьків на шляху адаптації майбутніх правоохоронців до освітнього процесу у виші зі специфічними умовами навчання, прагнення молодого покоління опановувати майбутню професію, набути професійних знань та сформувати важливі компетенції.

Наприкінці зустрічі керівники факультету відповіли на численні запитання батьків стосовно умов проживання, навчання, особистісного розвитку курсантів, ознайомили з житловими та навчальними приміщеннями, показали їдальню та укриття на випадок повітряної тривоги.

ВЗГ ХНУВС