Керівництво факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ разом із працівниками підготовчого відділення провели чергову онлайн-конференцію з учнями старших класів та їх батьками, вчителями, керівниками середніх навчальних закладів. У заході взяли участь 100 учасників, які представляли 14 шкіл, гімназій та ліцеїв міст Харкова та Вінниці.
Декан факультету № 6 Оксана Брусакова розповіла про спеціальності, особливості умов вступу та навчання, ознайомила зі світлинами університету. Вона зазначила, що для майбутніх абітурієнтів на факультеті створені всі умови для якісної підготовки до вступних випробувань: діє підготовче відділення, завдання якого дати молоді необхідні знання для успішного складання вступних випробувань.
Завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна розповіла про особливості навчання на підготовчому відділенні та наголосила, що заняття розпочнуться 19 листопада поточного року. Для зручності абітурієнтів заняття проводитимуться щосуботи, сворені телеграм-група та e-mail: [email protected] (для прийняття заяв від абітурієнтів).
Працівники факультету № 6 відповіли на всі запитання учасників та запросили бажаючих отримати знання та здійснити обґрунтований вибір майбутньої професії.

ВЗГ ХНУВС