Під час ранкового шикування курсантів факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ декан факультету полковник поліції Олександр Музичук вручив Диплом ІІ ступеня завідувачу кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства кандидату юридичних наук, доценту Віталію Романюку за перемогу у конкурсі на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і підприємствах, що належать до сфери управління МВС України у номінації «Методики, методичні рекомендації (методичні настанови)» за науково-методичні рекомендації «Особливості обрання запобіжного заходу під час розслідування кримінальних правопорушень у сфері домашнього насильства» (автори: Цуцкірідзе М.С., Романюк В.В., Фоміна Т.Г., Бурлака В.В. та ін.).

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов'язків, ініціативу та наполегливість Подяку МВС України отримала курсантка 3 курсу капрал поліції Юлія Сарваєва.

За сумлінне виконання службових обов'язків, ініціативу, наполегливість та з нагоди Дня захисників і захисниць України Подяку ХНУВС отримав курсант 4 курсу капрал поліції Єгор Скуріхін.

Від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка декан факультету привітав усіх і побажав подальших успіхів і нових досягнень.

ВЗГ ХНУВС