Відбулася онлайн-зустріч керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ, факультетів № 2 і № 3 з майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками Хмельницької, Волинської, Чернігівської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Полтавської, Вінницької, Київської та Запорізької областей на платформі ZOOM на тему «Особливості вступу і навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2023 році».
У заході взяли участь: помічник ректора Віктор Слиш, заступник декана факультету № 2 з навчально-методичної роботи Сергій Гіренко, заступник декана факультету № 3 з навчально-методичної роботи Григорій Джагупов, представники приймальної комісії ХНУВС Олександра Рябко, Ігор Овчаренко, начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Володимир Замура, курсантка 3 курсу факультету № 2 Ольга Чорна.
Напередодні заходу, 14 листопада, заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 2 Сергій Гіренко взяв участь у робочий нараді з керівниками установ освіти Вінницької області під головуванням директора Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації Володимира Буняка та проінформував про запланований профорієнтаційний захід у ХНУВС.
Під час онлайн-зустрічі з майбутніми вступниками обговорювалися питання щодо умов вступу на спеціальності університету, термінів та особливостей навчання, подальшого працевлаштування випускників після закінчення університету. Майбутні абітурієнти цікавилися питаннями порядку подачі онлайн-заяв, вимог до стану здоров’я, нормативами з фізичної підготовки, та умовами вступу на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб.
Всього в заході взяли активну участь близько  230 локацій. Найбільше запитань майбутніх вступників цікавили, умови та нормативи складання іспиту з рівня фізичної підготовленості, уточнення переліку документів для вступу, конкурсний бал за окремими спеціальностями, пільгові умови вступу, майбутні місця роботи та посади.
На всі запитання учасники онлайн-зустрічі отримали вичерпні відповіді.

ВЗГ ХНУВС