Відбулася тематична онлайн-зустріч представників факультету № 1 з учнями старших класів щодо вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ у 2023 році та особливостей навчання на факультеті, який готує слідчих.
У зустрічі взяли участь: помічник ректора Віктор Слиш, провідний фахівець відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Ігор Овчаренко, декан факультету Олександр Музичук, заступник декана факультету з навчально-методичної роботи Владислав Невядовський, провідна фахівчиня факультету Лілія Жиронкіна, начальниця сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління кадрового забезпечення ГУНП у Хмельницькій області Валентина Грошко, курсантка першого курсу, яка навчається за спеціальністю «Право», Анастасія Боднар. До заходу підключилися 82 локації із Хмельницької, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Вінницької та Чернівецької областей. До онлайн-зустрічі також долучилися представники навчальних закладів з посиленою військово-фізичною підготовкою в областях, Департаменту освіти, науки та спорту Хмельницької обласної військової адміністрації, управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради, Управлінь кадрового забезпечення ГУНП в областях.
Під час спілкування представники вишу ознайомили учасників онлайн-зустрічі з особливостями навчання на факультеті, його здобутками та досягненнями, розповіли про специфіку підготовки курсантів за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність». Абітурієнти ставили багато запитань, що стосувалися порядку подачі онлайн-заяв, умов навчання, проживання та майбутнього працевлаштування, навчання за держзамовленням і за контрактом та багато інших, на які отримали вичерпні відповіді.
Завершуючи зустріч, Олександр Музичук запросив старшокласників на День відкритих дверей, який пройде 24 листопада 2022 року о 15.00 у Кам’янець-Подільському міському будинку культури.

ВЗГ ХНУВС