Шановні працівники, курсанти, студенти, слухачі магістратури та ад'юнктури Харківського національного університету внутрішніх справ України!

Вітаю вас із днем заснування Харківського національного університету внутрішніх справ - одного з провідних закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України, який заслужено посідає чільне місце у системі української вищої освіти.

За усі роки плідної і наполегливої праці ваш колектив підготував тисячі молодих фахівців для правоохоронних органів, які й сьогодні, у важкий для країни час, забезпечують безпеку громадян, несуть нелегку службу на деокупованих територіях та зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність України, її свободу й принципи демократії.

Незважаючи на війну у нашій державі та вимушену передислокацію до інших міст України, ваш університет, як і завжди, спрямований у майбутнє, створюючи підґрунтя для подальшого розвитку, зміцнення навчальної, наукової, матеріально-технічної бази та збереження кращих традицій відомчої освіти. Упевнена, що найближчим часом ви обов'язково повернетеся на рідну Харківщину!

Високо ціную ваш внесок у розбудову правової України та громадянського суспільства. Переконана, що ви завжди будете на висоті свого шляхетного й відповідального покликання.

Щиро зичу міцного здоров’я, наснаги та успіхів у всіх починаннях заради нашої спільної перемоги над ворогом та світлого майбутнього України!

Заступниця Міністра
внутрішніх справ України                                          Катерина ПАВЛІЧЕНКО