Відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ організовано та проведено онлайн-зустріч з майбутніми абітурієнтами Сумської, Полтавської, Київської областей, м. Київ, ліцеїв з ПВФП «Патріот», «Правоохоронець», «Рятувальник».

У заході взяли участь проректор Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, начальник відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус, директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш, заступник директора Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС з навчально-методичної та виховної роботи Юрій Шмельов, заступники деканів факультетів №№ 2, 3, представники СОВ УКЗ ГУНП в областях.

Під час спілкування майбутніх абітурієнтів ознайомили з Харківським національним університетом внутрішніх справ, історією його створення, розвитком і становленням вишу, за якими спеціальностями здійснюється підготовка фахівців, у тому числі у Сумській філії та Кременчуцькому льотному коледжі. Розповіли про етапи проходження вступної кампанії, про переваги навчання, локації факультетів, майбутнє працевлаштування тощо.

Представники СОВ УКЗ ГУНП зазначених областей надали інформацію щодо процедури заповнення анкети на порталі osvita.no.gov.ua та особливостей оформлення особової справи в ГУНП областей. Абітурієнти отримали змістовні відповіді на всі запитання щодо заповнення онлайн-заяви, порядку проходження військово-лікарської комісії, оформлення особової справи тощо.

ВЗГ ХНУВС