Команда «Стажери Шерлока» факультету № 1 представила Харківський національний університет внутрішніх справ на Всеукраїнському антикорупційному муткорті. Серед 107 зареєстрованих команд відповідь на ситуаційний кейс від НАБУ та НАЗК надали 82 команди. «Стажери Шерлока» увійшли у десятку сильніших і посіли ІІ місце. У письмовому онлайн-раунді змагалися курсанти та курсантки 3 курсу – Кристина Коваль та Олексій Рачинський, 4 курсу – В’ячеслав Бушин та Олена Єлісєєва. Незабаром команда університету візьме участь у Всеукраїнському антикорупційному муткорті, який пройде 1-3 грудня 2022 року у Києві.

Муткорт – це івент для молодих правників, який дає можливість прокачати антикорупційні скіли та позмагатися у виконанні практичних завдань на етапі досудового розслідування і судових дебатів.

Всеукраїнський антикорупційний муткорт організовано НАБУ та НАЗК за сприяння ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки ЄС та за підтримки EUACI, провідної антикорупційної програми в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується МЗС Данії.

ВЗГ ХНУВС