Відбулась онлайн-зустріч на тему «Особливості вступу і навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2023 році» з випускниками середніх навчальних закладів Івано-Франківської, Закарпатської, Херсонської, Донецької, Полтавської та Харківської областей за участю представників управлінь кадрового забезпечення Головних управлінь Національної поліції та департаментів і відділів освіти в областях.
Онлайн-зустріч провели проректор університету Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус, т.в.о. декана факультету № 4 (кіберполіції) Микола Марчук і його заступник з навчально-методичної роботи Юрій Онищенко, начальник УКЗ ГУНП у Харківській області Олександр Солодуха.
Всього у заході взяли участь 132 локації і понад 300 майбутніх абітурієнтів. Під час зустрічі обговорювалися питання щодо умов вступу на спеціальності університету, термінів та особливостей навчання, подальшого працевлаштування випускників після закінчення університету. Майбутні абітурієнти цікавилися питаннями порядку подання онлайн-заяв, вимог до стану здоров’я, нормативів із фізичної підготовки та умов вступу на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб.
Учасники зустрічі отримали змістовні відповіді на понад 30 запитань, що стосувалися порядку проходження військово-лікарської комісії, оформлення особової справи тощо.

ВЗГ ХНУВС