Відділ рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ взяв участь в онлайн-зустрічі з випускниками 11-х класів Вінницького ліцею № 7 імені Олександра Сухомовського, присвяченій «Особливостям вступної кампанії та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2023 році», яка була організована сектором кадрового забезпечення Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області.

До заходу долучилися т.в.о. начальника СКЗ ВРУП ГУНП у Вінницькій області Оксана Нечипорук, яка зосередила увагу майбутніх абітурієнтів на особливостях оформлення особових справ кандидатів на навчання, процедурі їх подання та специфіці перевірок майбутніх абітурієнтів. Детальну інформацію про спеціальності 3 факультету надали доцент кафедри педагогіки та психології Павло Червоний, старший викладач кафедри педагогіки та психології Олена Макарова. Начальниця відділу Олена Чорноус роз`яснила особливості правильного заповнення анкети кандидатів на навчання за державним замовленням на порталі osvita.np.gov.ua.

У зустрічі взяли участь випускники чотирьох 11-х класів, які цікавилися умовами вступу, іспитами з фізичної підготовки, порядком подання електронних заяв і документів, подальшим працевлаштуванням, роботою підготовчих курсів та військової кафедри.

ВЗГ ХНУВС