З курсантами 2-3 курсів факультетів №№ 2, 3 Харківського національного університету внутрішніх справ проведено інструктаж напередодні проходження навчальної практики в підрозділах Національної поліції у Вінницькій області.

У заході взяли участь проректор університету Сергій Бортник, заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Ігор Волокітенко, декани факультетів, курсові офіцери. У своєму виступі Ігор Волокітенко підкреслив важливість отриманих здобувачами освіти теоретичних знань для застосування їх у щоденній праці поліцейських в умовах воєнної агресії, а також наголосив на важливості дотримання етичних норм під час проходження служби.

Поліцейський зазначив, що не менш важливими якостями для правоохоронця є ініціативність, людяність, готовність надати допомогу, а також бажання самовдосконалюватися, постійно підвищувати свій професійний рівень, застосовуючи в роботі сучасні комп’ютерні технології. 

Під час зустрічі Ігор Волокітенко презентував медійний проєкт, що спрямований на підвищення рівня публічної безпеки в регіоні та запросив курсантів під час проходження практики активно брати участь в його презентації та реалізації.

Проректор університету Сергій Бортник, звертаючись до курсантів, закликав їх сумлінно виконувати службові обов’язки та використовувати усі можливості для свого професійного становлення.

ВЗГ ХНУВС