Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «The Future of Security: Merging Tools with Analyst Experience and Intuition».

Сучасний ландшафт загроз продовжує розширюватися і команди безпеки змушені захищатися від мотивованих противників за допомогою нових і вдосконалених інструментів, тактик і процедур для використання вразливостей і некерованих ризиків. Аналітики, інженери та команди SOC також борються з розривом зв’язку та недостатньою зручністю використання між продуктами та послугами, на які вони покладаються для забезпечення можливостей виявлення, реагування та захисту.

Під час цього ексклюзивного вебінару доповідачі Джастін Фостер, Рік Фергюсон і запрошений спікер Еллі Меллен детально занурилися у зростаючі тенденції конвергенції інструментів, досвід аналітиків безпеки й історичний розрив між інструментами на основі ризиків і загроз, щоб дати огляд сучасного мінливого ландшафту загроз і того, як ви можете керувати різними інструментами та наборами навичок, щоб залишатися попереду кривої.

Під час вебінару учасники дізналися про: сучасний ландшафт загроз і набір навичок, необхідних для керування безпекою в майбутньому; вплив конвергенції інструментів на продуктивність і аналіз безпеки; розрив між інструментами безпеки, що базуються на ризиках та інструментах безпеки. Отримані знання будуть використані у службовій діяльності.

ВЗГ ХНУВС