Завідувачка кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 ХНУВС полковник поліції Ольга Безпалова відвідала ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області, де перевірила проходження навчальної практики та стажування курсантами 2 та 3 курсів факультету № 3.
Ольга Безпалова акцентувала увагу, що проведення навчальної практики/стажування в службах і підрозділах Національної поліції України є невід’ємною складовою частиною практичної підготовки курсантів денної форми навчання, яка здійснюється з метою закріплення теоретичних знань, отриманих курсантами під час вивчення навчальних дисциплін відповідно до напряму підготовки, набуття та вдосконалення професійних навичок і вмінь, необхідних їм для виконання обов’язків за певними посадами, та освоєння прийомів роботи органів поліції. Особливу увагу було приділено питанням організації діяльності окремих органів і підрозділів поліції в умовах правового режиму воєнного стану.
Під час перевірки було наголошено на необхідності виконання курсантами індивідуального плану навчальної практики/стажування, вивчено умови організації та проведення навчальної практики та стажування курсантів, перевірено правильність ведення щоденників проходження навчальної практики/стажування і надано рекомендації про внесення в них змін. Наприкінці зустрічі Ольга Безпалова відповіла на запитання курсантів щодо найбільш поширених недоліків, які мають місце під час підготовки курсантами матеріалів навчальної практики/стажування, та алгоритму захисту матеріалів навчальної практики/стажування.

ВЗГ ХНУВС