За підтримки проєкту Горизонт 2020 EQUALS-EU «Європейське регіональне партнерство з ґендерної рівності в епоху цифрових технологій» проведено сторітелінг у онлайн та офлайн форматах на тему «Руйнівниці та руйнівники стереотипів».
Спікерками заходу виступили: начальниця служби психологічного забезпечення частини Національної гвардії України майор Наталія Калініна, волонтерка Марина Шляпіна, адміністраторка CRM-систем в Агропромгрупі «Пан Курчак» Ольга Карташова, кандидатка в майстри спорту, волонтерка, співорганізаторка Кременчуцького міського товариства людей з інвалідністю Жанета Симонян і голова ГО «Кременчуцький антикорупційний центр» Оксана Гуйда, яка презентувала відеоматеріали на тему «Жінки можуть».
Модераторкою заходу виступила – відповідальна з ґендерних питань у Кременчуцькому льотному коледжі ХНУВС кандидатка економічних наук, доцентка Марина Петченко.
Сторітелінг об’єднав унікальних героїнь, які виступили у ролі спікерок і представили різні міста, професії, напрями діяльності. Кожного дня, крок за кроком, за покликом душі вони власними діями показують силу, стійкість, незламність, руйнують стереотипи та наближають нас до перемоги.
Спікерки поділилися своїми історіями із життя, які є прикладом для наслідування, мотивують до дій, доводять, що можливо допомагати не тільки собі, а й оточуючим.
Учасники та учасниці заходу також переглянули відео під назвою «Хто такі діти із інвалідністю».

ВЗГ ХНУВС