Доцент кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ Павло Червоний провів профорієнтаційну зустріч із заступницею директора з виховної роботи ліцею № 30 м. Вінниці Ганною Кравчук. Обговорювались питання про особливості вступу до ХНУВС і навчання за державним замовленням за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Облік і оподаткування» та «Кібербезпека». Доцент кафедри розповів, що з 01 листопада 2022 року на порталі МВС України для кандидатів на навчання за державним замовленням osvita.np.gov.ua відкрито для заповнення анкету кандидата на навчання у ЗВО зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських.
Окрему увагу приділив перевагам навчання на факультеті № 3 за спеціальністю 053 «Психологія» (Психолог ювенальної превенції) та відзначив перспективи подальшого працевлаштування у підрозділах Національної поліції.
Павло Червоний передав для ліцеїстів інформаційні буклети про Харківський національний університет внутрішніх справ, а також відеоролики «Мрієш стати психологом? Вступай до ХНУВС!» та «До уваги старшокласників!». Під час зустрічі було також досягнуто домовленості про співпрацю та наступні зустрічі.

ВЗГ ХНУВС