Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебинарі «Best Practices And Trends In Cloud Security».
Використання переваг хмари також супроводжується вимогою керування ще більшою поверхнею атаки. Зловмисники відстежують дані в хмарі та користуються перевагами складності рівня управління, щоб знаходити та використовувати прогалини в безпеці. Активність противника, технічна складність і ефемерна природа хмар роблять безпечне впровадження постійною проблемою.
Crowd Strike і Forrester об’єдналися, щоб усунути проблеми з хмарною безпекою за допомогою інформації та найкращих практик на основі останніх тенденцій.
Учасники вебінару розглянули наступні питання: як обрати правильний інструментарій, підтримати стандарти відповідності, зменшити витрати та дублювання, об’єднати CWPP і CSPM та як орієнтуватися на перетині між DevOps і DevSecOps.
Crowd Strike переосмислив безпеку за допомогою найдосконалішої у світі хмарної платформи для захисту критично важливих зон ризику – кінцевих точок і хмарних робочих навантажень, ідентичності та даних. Платформа Falcon® використовує інформацію про загрози в реальному часі та корпоративну телеметрію для автоматизації запобігання загроз, їх виявлення та усунення.

ВЗГ ХНУВС