У Вінницькій обласній раді відбулася робоча нарада голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового з проректором Харківського національного університету внутрішніх справ Анатолієм Клочком та помічником ректора Віктором Слишем. У ній взяли участь заступники голови обласної ради Ігор Івасюк і Дмитро Чаленко та голова секретаріату Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування Віктор Вікалюк. Вони розглянули питання співпраці Вінницької обласної ради та обласної асоціації органів місцевого самоврядування з Харківським поліцейським вишем – це проведення спільних онлайн та офлайн навчань, тренінгів, семінарів для представників територіальних громад.
Проректор Анатолій Клочко розповів про основні напрями діяльності університету та особливості вступної кампанії 2023 року. Основну увагу він зосередив на інформуванні громад Вінниччини про діяльність університету та навчальний проєкт «Кадетський корпус поліції».
Голова обласної ради Вячеслав Соколовий зазначив: «Ми готові до співпраці з Харківським національним університетом внутрішніх справ. Ми розуміємо, що важливо підтримувати заклади вищої освіти, адже саме вони будують майбутнє країни вже зараз».

ВЗГ ХНУВС