Працівник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «2023 Observability Trends & Predictions».
Ландшафт загроз продовжуватиме змінюватися, створюючи нові проблеми для організацій. Команди з ІТ, безпеки та DevOps прискорюють практику спостережливості та впровадження інструментів, щоб не відставати від мінливого ландшафту даних і бізнес-середовища.
Які загрози, актуальні сьогодні, розвиватимуться у 2023 році? Чи вимагатимуть від організацій – технологічні інновації та нормативно-правова база, зміни способу їх роботи? Оскільки витрати на кібербезпеку, як відсоток витрат на ІТ, зросли до 11,8% у 2022 році, ці питання є головними для керівників кібербезпеки та їхніх команд.
Учасники вебінару дізналися, як можна підготуватися до змін у сфері кібербезпеки, нових глобальних та економічних тенденцій, зростання атак на рівні хмарних провайдерів, конвергенції IoT/OT та ІТ-безпеки, загроз бізнес-екосистеми.
Також обговорювали наступні теми: «Зростання важливості стратегії спостережуваності даних», «Чому зростання кількості постачальників керованої безпеки змінює ризик непередбачуваним чином і що з цим робити».

ВЗГ ХНУВС