Викладачі Сумської філії ХНУВС проводять профорієнтаційну роботу в освітніх закладах Сумської області. За сприяння керівництва Коровинської ЗОШ I-ІII ступенів завідувачка кафедри соціально-економічних дисциплін Олена Лук’янихіна та доцент кафедри Світлана Петровська провели профорієнтаційну онлайн-зустріч зі старшокласниками.

Олена Лук’янихіна розповіла про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у Сумській філії ХНУВС, докладно зупинилася на особливостях вступу на спеціальність “Правоохоронна діяльність” за державним замовленням та за кошти фізичних і юридичних осіб, окреслила загальні вимоги щодо вступу для отримання фаху юриста за спеціальністю “Право”.

Присутніх на зустрічі учнів зацікавили обов’язкові етапи вступної кампанії у закладах системи МВС на бюджет: поданя анкети, формування особової справи, проходження лікарняної комісії, співбесіди й випробувань із фізичної підготовленості, а також предмети НМТ. На всі запитання було надано вичерпні відповіді й контактні дані для подальшого спілкування.

Сумська філія ХНУВС