Працівник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі Protecting Your DNS Infrastructure Against Modern Cyberattacks”.
Покращення безпеки, продуктивності та надійності DNS, швидкість веб-сайту або мобільного додатка настільки висока, наскільки швидкий його найповільніший компонент. Як ми можемо гарантувати, що DNS не стане цією гальмівною точкою?
Правильне використання та впровадження DNS може значно підвищити безпеку, продуктивність і надійність Інтернет-власності. Однак інфраструктура DNS є дуже вразливою до широкого спектру кібератак, які стають все більш поширеними, які можуть знизити продуктивність або повністю вивести DNS-сервери з ладу. Ці атаки разом із зростанням очікувань користувачів щодо продуктивності та доступності веб-сайтів підвищують ризик DNS бути єдиною точкою збою.
Розглядалися такі питання: як досягти надійної безпеки сайту, продуктивності та надійності за допомогою вбудованої безпеки DNS, оптимізованої для продуктивності; як покращити інфраструктуру DNS для боротьби з кібератаками; різні види кібератак, націлених на DNS.
ВЗГ ХНУВС