Відділення юридичної клініки Харківського національного університету внутрішніх справ у м. Вінниця працює з лютого 2023 року за місцем тимчасової дислокації університету. За підтримки Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування науково-педагогічні працівники факультетів ХНУВС та здобувачі вищої освіти – бакалаври й магістри факультетів № 2 та № 3 – надають безоплатну консультативну правову допомогу громадянам щодо захисту прав і свобод по широкому колу питань у різних галузях права – цивільному, трудовому, адміністративному, господарському, відповідно до чинного законодавства України. Формами надання правової допомоги  юридичною клінікою є усні консультації та підготовка письмових консультацій.

Участь у роботі юридичної клініки – це можливість для курсантів випробувати свої знання та вміння у правозастосувальній діяльності, зануритись глибше в обрану професію, відпрацьовувати в конкретних ситуаціях набуті під час навчання фахові компетенції.

Прийоми громадян консультантами юридичної клініки проводяться щовівторка  та щочетверга з 14.00 до 17.00 год. протягом навчальних семестрів у приміщенні юридичної клініки за адресою: м. Вінниця, вулиця Соборна, 72, поверх 3, кімн. 313.  

Ел. пошта:  [email protected]