Курсанти 2 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали фотовиставки, присвячені річниці повномасштабного вторгнення Росії на територію України.
У молодіжному центрі «Романтика» курсанти переглянули фотовиставку, представлену студією Мальва «43 миттєвості. Сумщина». В її експозиції 43 світлини, що зроблені відразу після вигнання військ агресора. Єдина ідея виставки залишити на згадку сумчанам реальні вражаючі кадри про все, що відбувалося на Сумщині у перші дні повномасштабної війни.
У Сумській міській галереї курсанти ознайомилися із виставкою художньої фотографії під назвою «Що у тебе в голові?», що включає 20 робіт, де показані руйнування місту Харків. Співробітниця галереї Наталія Петренко зазначила, що головна мета виставки, яку представила сумчанам Інна Максименко, не в тому, щоб показати самі по собі руйнування міста Харкова, а як воно відбулося у людей, які емоції їм прийшлося пережити. Роботи фотографині – це образи тієї України, яка, на жаль, назавжди закарбується в ДНК кожного українця. Місто-герой України Харків вистоїть, бо сила Харкова у харків'янах.
Курсанти  були вражені та зворушені побаченим, вони не залишилися байдужими. Біль війни, біль розрухи…, це величезне горе України. І ці світлини будуть нагадуванням не лише нам, а й майбутнім поколінням, якою ціною виборюється свобода та незалежність нашої країни. Ми витримаємо, ми віримо, що все буде добре.

Сумська філія ХНУВС