У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Інноваційні технології на транспорті» під керівництвом викладачки циклової комісії економіки та управління Олени Черніхової. Спільно зі старшою науковою співробітницею відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності ХНУВС доктором філософії Катериною Маравською було проведено онлайн-засідання наукового гуртка за темою «Річниця широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Вплив воєнного стану на транспортно-логістичну діяльність у країні».
У засіданні взяли участь працівники КЛК ХНУВС: відповідальна з гендерних питань кандидатка економічних наук Марина Петченко, працівник відділу організації наукової роботи та гендерних питань кандидат технічних наук Вадим Орел, кандидатка технічних наук Ірина Скачкова та члени наукового гуртка.
На початку засідання всі присутні вшанували полеглих у війні хвилиною мовчання. Під час наукового заходу обговорено питання впливу військових дій на транспортно-логістичний комплекс країни, адаптації структури перевезень до умов сьогодення, а також можливості застосування досвіду діяльності транспортно-логістичного комплексу в умовах воєнного стану при проведенні подальших наукових досліджень.

КЛК ХНУВС