Керівництво факультету № 6 разом із працівниками підготовчого відділення провело чергову онлайн-конференцію з абітурієнтами. Були запрошені учні, їх батьки, керівники та вчителі середніх навчальних закладів Харкова та Харківської області: ЗОШ № 104, № 118, ХСШ № 119 та Мереф’янський ліцей №3.

Під час заходу представники вишу надали вичерпну інформацію про Харківський національний університет внутрішніх справ, спеціальності, які можна опанувати, умови вступу та навчання. Абітурієнтам розповіли, що на факультеті № 6 працює підготовче відділення та ознайомили з умовами навчання на ньому. Зараз триває останній додатковий набір слухачів, заняття на якому розпочнуться з 11 березня поточного року і для зручності абітурієнтів проводитимуться щосуботи.

Для слухачів створена телеграм-група https://t.me/pidgotovchikursihnuvs/16, e-mail: facultet6pv@gmail.com. Телефон підготовчого відділення (066) 687-95-79. Завідувач підготовчого відділення Малютіна Оксана Костянтинівна.

Підготовче відділення запрошує на навчання слухачів, які бажають отримати знання, зробити свідомий та обґрунтований вибір майбутньої професії, успішно скласти вступні іспити.

ВЗГ ХНУВС