Відбулося засідання наукового гуртка кафедри юридичних дисциплін «Bonafides» Сумської філії ХНУВС, що було організовано та проведено завідувачкою кафедри Оксаною Панасюк і доценткою кафедри Наталією Дуравкіною.
Від початку широкомасштабної війни галузь трудового права зазнала докорінних трансформацій, тому на засіданні було обговорено основні зміни у трудовому законодавстві: можливість призупинення дії трудового договору; порядок розірвання трудового договору; зміна умов найму іноземних працівників; обмін документами, організація кадрового діловодства та архівне зберігання кадрових документів у роботодавця; порядок переведення працівника та зміна істотних умов праці.
Наприкінці заходу гуртківці дійшли висновку, що за останні півроку зміни до законодавства є досить суттєвими та викликають чимало запитань як у роботодавців, так і в працівників. Судова практика наразі масово не стикається з питаннями правильності застосування нових норм трудового законодавства, хоча це лише питання часу. Не виключено й те, що в майбутньому на суспільство очікують нові зміни законодавства про працю, адже з кожним новим днем війни трудовий ринок стикається з новими викликами.

Сумська філія ХНУВС