Правоохоронців, правознавців, військових та науковців із різних куточків України об’єднала Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми правоохоронної діяльності в умовах воєнного стану», що відбулася на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.
Під час конференції були порушені проблеми забезпечення прав людини та реалізації кримінально-правової політикив умовах воєнного стану, адміністративно-правове регулювання сектору безпеки і оборони України, оперативно-розшукова діяльність у сучасних умовах. Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Ганна Довгополова взяла участь у роботі секційного засідання «Особливості реалізації антикорупційної політики в сучасний період», на якій було підкреслено роль закладів вищої освіти у формуванні антикорупційної культури студентів.
Обговорення актуальної проблематики правоохоронної діяльності в умовах воєнного стану посилило впевненість учасників у тому, що зусилля різних сторін функціонування держави повинні бути як ніколи консолідованими заради спільної перемоги.

Сумська філія ХНУВС