Шановний Сергію Миколайовичу!

Багатотисячний колектив докторів наук, професорів, кандидатів наук, доцентів, працівників, слухачів магістратури та ад’юнктури, курсантів, студентів Харківського національного університету внутрішніх справ щиро вітає Вас із 70-річчям із Дня народження!

Ваш життєвий шлях є прикладом відданого служіння державі і людям. Ви досягли управлінських висот, ставши одним із керівників Головного управління Державної автомобільної інспекції МВС України, очолювали Управління МВС України в Харківській області, були визнані кращим начальником УМВС серед областей України, стали першим заступником Міністра внутрішніх справ України – начальником Головного штабу, ректором Академії управління МВС України, очолювали наш славетний Харківський національний університет внутрішніх справ. Ви – Почесний громадянин міста Харкова та інших населених пунктів. Двічі мешканці Харківщини висловлювали Вам свою довіру, обираючи народним депутатом до найвищого законодавчого органу держави.

За роки сумлінної служби в органах внутрішніх справ Ви здобули беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого фахівця, мудрого керівника і щирого патріота України. Ви робите вагомий внесок у розвиток відомчої освіти та науки, формуєте нове покоління професійної поліцейської еліти, яка продовжуватиме справу утвердження нашої країни як рівноправної в сім’ї європейських держав.

Навесні 2014 року, завдяки Вашій безпосередній участі та державницькій позиції, вдалося відстояти Харків та забезпечити порядок і безпеку. І зараз Ви робите все заради перемоги над російським агресором. Ви – людина слова і честі, справжній оберег для рідного міста та захисник для нашого університету. Ми вдячні долі, яка поєднала наші шляхи, сповнені плідної і конструктивної роботи задля розвитку університету та правоохоронної системи України.

Бажаємо Вам, Сергію Миколайовичу, найміцнішого здоров’я, щастя, нових звершень і досягнень у Вашій натхненній праці на благо України!
Разом переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

З глибокою повагою:
Ректор ХНУВС Валерій СОКУРЕНКО,
Перший ректор ХНУВС Олександр БАНДУРКА,
Ректор ХНУВС (2019-2020 рр.), ректор ОДУВС Дмитро ШВЕЦЬ