Студенти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Ірина Томченко, Алла Грибко, Марія Колбас, Вікторія Рудь, Юлія Щітініна, Даша Кравченко та Антоніна Ткач стали учасниками тематичної зустрічі «Суми – місто незламних». Зустріч пройшла за участі міського голови, військових, волонтерів, лікарів та активних діячів міста. 

Зустріч, організатором якої став відділ молодіжної політики Сумської міської ради з метою формування національної свідомості, патріотизму та громадянської позиції серед молоді,  відбулася  у молодіжному центрі «Романтика». Вона розпочалася  вшануванням пам’яті загиблих захисників нашої країни. Учасники заходу від міського голови Олександра Лисенка дізналися про події, які відбувалися у Сумах у перші дні наступу ворога, та  під час звільнення міста від окупації.

Під час виступів спікерів студенти познайомилися з історіями активних та незламних людей, які стояли і стоять на захисті рідного міста, тримають «тил» у різних сферах діяльності. Одним зі спікерів зустрічі був кінорежисер фільму «Суми – ми дали їм під дих» Володимир Нянькін, який розповів про створення  документальної кінострічки.

Під час зустрічі учасники обговорили нові напрями волонтерського руху та закликали долучатися до них молодь міста.

ВЗГ ХНУВС