Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Тетяна Геращенко організувала екскурсію для школярів Сумської загальноосвітньої школи № 5 до криміналістичної лабораторії філії. Зі учнями поспілкувався провідний фахівець Валерій Кудрявцев. Він детально зупинився на особливостях вступної кампанії 2023 року. Перед школярами також виступив курсант 3 курсу Євген Трофименко, який розповів про навчання та цікаве і насичене життя курсантів.
Змістовну екскурсію лабораторією провів досвідчений криміналіст, старший викладач кафедри юридичних дисциплін Віктор Кисельов. Школярі дізнались про особливості криміналістичної техніки, види холодної та вогнепальної зброї, специфіку інструментарію при розслідуванні різного роду злочинів. Практична частина екскурсії викликала у екскурсантів жвавий інтерес. Вони перевіряли справжність грошових купюр і документів, робили відбитки пальців.
Наприкінці зустрічі Тетяна Геращенко запропонувала зробити колективну світлину на згадку про цей захід. Школярі також отримали друковану профорієнтаційну продукцію щодо вступу до університету у 2023 році.

Сумська філія ХНУВС