Керівництвом факультету № 2 ХНУВС встановлені тісні зв`язки з адміністрацією та педагогічним складом Вінницького ліцею № 4 ім. Д. Менделеева. Впродовж 2022/2023 навчального року курсанти та працівники факультету неодноразово проводили інформаційні зустрічі з викладачами закладу, учнями старших класів, за запрошенням адміністрації школи брали активну участь у батьківських зборах випускних класів.
Чергова зустріч зі старшокласниками відбулась під час проведення ліцеєм Дня профорієнтації, в якій взяли участь близько 160 школярів і педагогів.
Заступник декана з навчально-методичної роботи Сергій Гіренко разом із курсантами 1-3-х курсів, старшим викладачем кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Олександром Скляром провели зустріч з учнями, які замислюються про свідомий вибір майбутньої професії.
Сергій Гіренко детально розповів про переваги та особливості навчання у Харківському поліцейському виші, про умови вступу та оформлення документів, про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка в університеті.
Старшокласники переглянули відеоролик про ХНУВС, ознайомились з профорієнтаційною продукцією вишу, безпосередньо поспілкувалися з курсантами, які навчаються на факультеті за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність», отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

ВЗГ ХНУВС