Керівництвом факультету №6 протягом двох тижнів були проведені онлайн-зустрічі зі студентами перших та випускних курсів денної форми навчання. У зустрічах брали участь декан факультету №6 Оксана Брусакова, заступник декана Сергій Загородній, методисти курсів та старости навчальних груп.
Під час зустрічей декан факультету Оксана Брусакова особливу увагу зосередила на старанному опануванні студентами навчальними програмами, успішному складанні екзаменаційних сесій та проходженні практик відповідно до чинних нормативно-правових документів. Також були роз’яснені умови допуску студентів випускних курсів до атестації та плани щодо її проведення.
Сергій Загородній поінформував студентів про період тривалості та особливості навчального процесу другого семестру 2022/2023 навчального року. Він наголосив на необхідності сумлінного навчання студентів з використанням системи управління дистанційним навчанням Moodle та виконанні умов договору про надання освітніх послуг. Також заступник декана акцентував увагу студентів на безпеці кожного здобувача вищої освіти та необхідності їх комунікацій з методистами курсів, кураторами навчальних груп та керівництвом факультету.
На запитання студентів були надані вичерпні відповіді.

ВЗГ ХНУВС