Відбулося чергове oнлайн-засідання наукового гуртка кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6, присвячене питанням проведення студентами науково-дослідницької роботи. Керівник гуртка доцент кафедри кібербезпеки та DATA-технологій Володимир Тулупов та гуртківці розглянули напрями науково-дослідницьких пошуків до Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів і студентів», яка відбудеться у травні у Харківському національному університеті внутрішніх справ  в онлайн-режимі.

Завідувач кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6 Юрій Гнусов звернув увагу гуртківців на дотриманні принципів академічної доброчесності та поінформував гуртківців про особливості навчання в  сучасних освітніх ІТ-програмах, які допомагають початківцям отримати потрібні навички та першу роботу.

Студент Віталій Барабаш під час засідання гуртка виступив із доповіддю на тему «Захист службових файлів та програмного забезпечення за допомогою контрольованого пошкодження даних».

ВЗГ ХНУВС