Курсантки факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ Катерина Паскаль, Марія Грідіна та Орина Лучникова під керівництвом кураторки групи доцентки кафедри соціальних та економічних дисциплін, кандидатки економічних наук, доцентки Марини Петченко успішно пройшли онлайн-курс на тему «Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш!» на освітній онлайн-платформі «Зрозуміло!».  

Під час курсу курсантки набули знання та навички з наступних питань: як  безпечно повернутися у звільнений населений пункт; де шукати інформацію про розмінування території;  як спланувати шлях та перевірити оселю на наявність вибухонебезпечних предметів; про мінну небезпеку на дорогах, у лісах, парках, водоймах, на узбіччях та узбережжях; як правильно говорити з дітьми різного віку про вибухонебезпечні предмети та правила поведінки з ними тощо.

За успішне завершення курсу учасниці отримали сертифікати. Знання та навички, набуті здобувачками вищої освіти під час курсу, будуть використані при виконанні професійних обов’язків та у повсякденному житті.

ВЗГ ХНУВС