Харківський національний університет внутрішніх справ відвідав директор Департаменту фінансово-облікової політики та бухгалтерського обліку МВС України Володимир Іванченко. У зустрічі взяли участь: ректор університету Валерій Сокуренко, перший проректор Олександр Моргунов, проректори Сергій Бортник та Михайло Бурдін, начальник відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку – головний бухгалтер Віталій Потопальський, декан факультету № 2 Ігор Назаренко, представники науково-педагогічного складу університету, а також курсанти факультету № 2, які навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування» і в майбутньому працюватимуть у фінансово-облікових, аудиторських та інших підрозділах Національної поліції України.

Директор Департаменту особливу увагу приділив практичній складовій навчання курсантів в умовах воєнного стану, адже державі вкрай необхідно, щоб у підрозділи поліції приходили фахові спеціалісти, які будуть сумлінно виконувати службові обовʼязки та вміло використовувати здобуті знання на практиці. Для цього буде здійснюватися оновлення та вдосконалення інформатизаційної складової підготовки фахівців через створення ліцензованого робочого місця із сучасним програмним забезпеченням з обліку, звітності й аналізу економічної діяльності. Буде посилено взаємодію з Департаментом фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Національної поліції України, Управлінням фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУНП у Вінницькій області. Будуть внесені зміни й до освітніх програм.

«У вас великі перспективи досягнути успіху в обраній професії та побудувати блискучу карʼєру, — зазначив директор Департаменту, звертаючись до курсантів. — Старанно навчайтесь, самовдосконалюйтесь, відповідально несіть службу, будьте патріотами своєї держави! Рухайтесь тільки вперед!».

Зустріч відбулась у форматі жвавого спілкування, усі присутні отримали відповіді на запитання, що цікавили. Директор Департаменту оглянув матеріально-технічну базу університету.

ВЗГ ХНУВС

 

,